flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Радомишльський районний суд інформує про наявність вакантних посад в апараті суду!!!!

06 лютого 2024, 14:28

Радомишльський районний суд Житомирської області  оголошує добір на посади в апараті  суду:

 державної служби: провідний спеціаліст канцелярії ( посадовий оклад  9880,00 грн)

 патронатної служби - помічника судді ( посадовий оклад  14 292,00 грн.)

 Згідно пункту  12 Прикінцевих положень Закону України « про Державний бюджет України на 2024 рік» у 2024 році заробітна плата державного службовця державного органу, який провів класифікацію посад державної служби, складається з посадового окладу, надбавки за ранг державного службовця, надбавки за вислугу років, місячної або квартальної премії, компенсації за додаткове навантаження та за вакантною посадою, грошової допомоги, що виплачується з наданням щорічної основної оплачуваної відпустки, матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань та інших доплат, передбачених законами України.

Важливо! У період дії воєнного стану особи призначаються на посади державної служби без конкурсного відбору. Основною вимогою до претендентів є вища освіта за ступенем не нижче молодшого бакалавра, на посаду помічника судді вища освіта в галузі знань «Право»»Правознавство» «Правоохоронна діяльність» , а також вільне володіння державною мовою. 

Водночас повідомляємо про можливість стажування з метою подальшого заміщення даних вакантних посад.

Якщо ти відповідальний, ініціативний, цілеспрямований та маєш бажання працювати та розвиватись у системі правосуддя – приєднуйся!!!!!!!

Направляйте на нашу електронну пошту inbox@rd.zt.court.gov.ua  резюме встановленого зразка, документи, що підтверджують наявність громадянства України, освіти.

Якщо залишилися запитання, звертайтеся за тел: 04132 – 4-20-46  або  +38 097 204 03 18;